1-F SINIFI HİKAYELERİ İSİMLİ KİTAP YAYINLANDI

Okulumuzun başarılı öğretmenlerinden Sınıf Öğretmenimiz Canan KÖYLÜOĞLU  ''1-F SINIFI HİKAYELERİ'' isimli hikaye kitabı yazarak yayınlamıştır. Çocuklarımızın okuma alışkanlığı edinmesi anlamında yapılan bir çalışma olarak öne çıkan bu hikaye kitabı içerik ve baskı bakımından da çocuklarımızın dikkatini çekecek nitelikte hazırlanmıştır. İçerisinde 1-F Sınıfımız öğrencilerinin karakterize edildiği bu eser; küresel ısınma,hayvan sevgisi vb. olay ve olgulara farklı bir hikaye penceresinden bakmaktadır. Kitap ile ilgili öğretmenimizle kısa bir söyleşi yaptık. Öğretmenimiz her eğitim-öğretim döneminde buna benzer çalışmanın sınıfta yapıldığını ancak hikaye kitabı şekline getirilmesine ise 2023-2024 eğitim-öğretim yılı içerisinde karar verildiğini belirtti. Öğrencilerimizde okuma alışkanlığı yolunda mihenk taşı sayılabilecek bu kitabı yazarak okulumuza ve 1-F Sınıfımıza kazandıran değerli öğretmenimiz Canan KÖYLÜOĞLU'na bu örnek çalışmasından dolayı teşekkür ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

18.01.2024 118

18-01-202418-01-202418-01-202418-01-2024