3.SINIFLAR YETENEK TARAMA TESTİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU!!!

12.03.2020 273

16-17 Mart 2020 tarihinde okulumuz 3. sınıf öğrencilerine yönelik TOBB Fen Lisesinde  Sportif Yetenek Tarama Testi uygulanacaktır. Daha önce duyurulan ve öğrenci velilerimizin doldurarak gönderdiği veli izin belgeleri bu tarama testine öğretmenlerimiz tarafından götürülecektir. 16 Mart 2020 tarihinde sabah saat 08.00'de yetenek taramasına velisi tarafından izin verilen öğrenciler spor kıyafetleriyle veya eşofmanlarıyla okul bahçesinde hazır olacaklardır. Tarama testi TOBB Fen Lisesi'nde saat  09.00 da başlayacak ve 13.00 te bitecektir. Tarama testinin 16 Mart'ta bitmemesi halinde 17 Mart tarihinde tarama testine devam edilecektir. Tarama testi uzun sürebileceğinden öğrencilerimizin beslenmelerini yanlarına getirmeleri önemlidir. Tarama testi 13.00 e kadar süreceğinden okula servisle gelen öğrencilerimiz yine okulumuzun sağladığı servislerle evlerine gönderilecektir. Sportif Yetenek Taramasının herhangi bir nedenle iptal edilmesi durumunda ayrıca bilgilendirme duyurusu yapılacaktır. Öğretmenlerimize öğrencilerimize ve velilerimize duyurulur.