ITTES SEMPOZYUMU

05.04.2021 209

Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliği ile Trabzon Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 17 Kasım-19 Kasım 2021 tarihleri arasında "8. Uluslararası Öğretim Teknolojileri ve Öğretmen Eğitimi Sempozyumu  (ITTES 2021)" Trabzon'da gerçekleştirilecektir.  Genel teması  "Eğitim ve Değişim" olan sempozyum kapsamında; çalıştaylar, paneller, sözlü bildiri, poster ve sunumlarla edinilen bilimsel kazanımların ulusal ve uluslararası paydaşlarla paylaşımı hedeflenmektedir.

Belirtilen alanlarda bilimsel çalışmalar yapmak isteyen öğretmenlerimize / idarecilerimize katkı sağlamak adına Müdürlüğümüzün de düzenleyici olduğu sempozyum akademik yazılım süreçlerine yardımcı olabilmek için  Trabzon Öğretmen Akademisi  üzerinden bilimsel çalışma eğitimleri gerçekleştirilmektedir.

Öğretmenlerimizin/idarecilerimizin yapmış olduğu ya da yapmayı planladığı akademik çalışmalarını  ITTES 2021 Sempozyumunda sunabilecekleri gibi akademik yazılım eğitimleri için Trabzon Öğretmen Akademisini http://trabzon.meb.gov.tr/akademi/index.php adresinden takip edilebilecektir.

Sempozyuma ait detaylı bilgilere https://ittes.org.tr/?s=0  adresinden ve  http://www.facebook.com/groups/ittess/ sosyal medya hesabından  ulaşılabilmektedir. 

Öğretmenlerimize duyurulur.