OKUL MÜDÜRÜMÜZ KEMAL KARA'NIN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün 19 Mayıs 1919'da başlattığı, istiklâlimiz ve istikbâlimiz için verdiğimiz son büyük mücadelenin 102. yılını kutlamanın  sevinç ve gururunu yaşıyoruz. Büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla sürdürülen bu mücadele, Samsun' da yakılan istiklâl meşalesi ile Anadolu' nun bağrından tüm vatan sathına yayılmış ve aziz milletimizin özgür yaşama kararlılığı sayesinde tüm imkânsızlıklara rağmen zaferle sonuçlanmıştır.  19 Mayıs Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' mızın 102. yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız  için canlarını  feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle  yâd ediyorum.

19.05.2021 287