OKULA GİRİŞ ÇIKIŞLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

04.09.2021 1689

1- Sabahçı Devre giriş-çıkış saatleri: 07.20- 12.10 Öğleci Devre: 12.30- 17.20 şeklinde tam zamanlı olarak uygulanacak, dersler 40 dakika ve teneffüsler 10 dakika olacaktır.

2- Okulumuzun ön ve arka bahçeleri de aktif olarak kullanılacak olup; 1. ve 3. sınıflar okulumuz ön kapısından, 2. ve 4. sınıflar da okulumuz arka kapıdan ( Anasınıfının bulunduğu kapı) giriş çıkışlarını yapacaklardır.

3- Veliler kesinlikle okula alınmayacak olup, okula alınması zaruri olan velilerimiz de HES kodu ile ve ateş ölçer kullanılarak alınacaktır.

4-Velilerimiz velisi bulunduğu öğrenciyi okula bıraktıktan sonra yoğunluk oluşmaması için beklememeli, okul dışında da sosyal mesafe ve maske kuralına uymaları gerekmektedir.

5-Anasınıfımızın bulunduğu sokak çok dar olup araç giriş ve çıkışları için elverişli değildir. Velilerimiz araçları ile bu sokağa kesinlikle girmemelidir.

6-Okula giriş çıkış zaman çizelgesi için tıklayınız.