OKULUMUZDA CİMNASTİK KURSU AÇILACAKTIR

23.11.2021 2057

Okulumuzda Anasınıfı, 1.Sınıf, 2.Sınıf, 3.Sınıf ve 4.Sınıf öğrencilerimize yönelik Cimnastik Kursu açılacaktır. Kurs Gençlik ve Spor Bakanlığı antrenörlerimiz tarafından " Antrenörler Okullarda" projesi kapsamında ücretsiz olarak yapılacaktır.

Cimnastik Kursumuza öğrenci seçmeleri (Kız-Erkek)  29 Kasım 2021 Pazartesi ve 30 Kasım 2021 Salı Günleri yapılacaktır.

Seçmelere tüm öğrencilerimiz katılabilecektir.

Seçmeler okulumuz Mehmet Akif Ersoy Toplantı Salonumuzun bulunduğu koridor sonunda yer alan cimnastik salonumuzda yapılacaktır.

Seçme Günleri ve Sınıflar aşağıda belirtilen şekilde olacaktır.

29 Kasım 2021 Pazartesi  (Anasınıfı Sabahçı Devre , 3. ve 4. Sınıflar) Saat :15.00

30 Kasım 2021 Salı          (Anasınıfı Öğleci Devre 1. ve 2. sınıflar )     Saat :9.30

Öğrencilerimiz seçmelere üzerlerine cimnastik yapmaya uygun spor kıyafetlerle ve eşofmanları ile geleceklerdir.

Seçmeler sonunda  Cimnastik Kursuna katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz kurslara başlayacaktır.

Kurs Gün ve Saatleri ise şu şekildedir.

Anasınıfı Öğleci , 1. ve 2.Sınıflar (Minikler B Kategorisi) Pazartesi Günleri Saat 10.00-11.30

Anasınıfı Sabahçı, 3. ve 4 Sınıflar (Minikler A Kategorisi) Çarşamba Günleri Saat 15.00-16.30 saatleri arasında yapılacaktır.

Oluşturulan takımlarımız il içi ve il dışındaki müsabakalara katılacaktır.

Tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimize duyurulur.