Karataş Borsa İstanbul İlkokulu

Vizyon: Milli Eğitimin genel ve özel amaçları doğrultusunda, Okulumuz öğrencilerinin eğitim, bilim ve kültür ve sosyal etkinlik alanlarında adından söz ettirecek çalışmalara imza atmak. Bu alanlarda İlimiz genelinde ilk sıralara girmek.

Misyon: Okulumuza, mevzuatlarla verilen görevleri, çevremizdeki imkanları da en iyi şekilde kullanarak yerine getirmek. Öğrencilerimizi yetenekleri doğrultusunda eğitmek, Onlar hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak. Okul-Öğrenci ve Veli işbirliğini geliştirerek , eğitimde kaliteyi arttırtmaktır

Başarılar: Okulumuzun spor, kültür ve bir çok alanda il, ilçe ve bölge dereceleri bulunmaktadır.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 06.30-16.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karatasimkb27.meb.k12.tr

Adres - Karataş Mah. Şehit Hüseyin Gümüş Sokak.No3 Şahinbey/Gaziantep

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Okulumuz Karataş Mahallesinde bulunmakta olup, Gaziantep merkezden bir çok hatla ulaşmak mümkündür.

Adres - Karataş Mah. Şehit Hüseyin Gümüş Sokak.No3 Şahinbey/Gaziantep

Ulaşım Tranvay, otobüs, dolmuş.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0